Selidbe Stanova Beograd Povoljno

Selidbe stanova - stambenog prostora predstavljaju naš zaštitni znak

Selidbe stana Beograd Srbija

Selidba stambenog prostora Beograd Kamionom

 

Selidbe Stanova Beograd

Na stotine zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i Inostranstva  naš su najpouzdaniji oglašivač i preporuka. Gotovo po pravilu naši klijenti za svaku sledeću selidbu stana biraju ponovo nas a pored toga nas i sa zadovoljstvom preporučuju prijateljima i rodbini.

Sa iskustvom od preko 10 godina možete biti sigurni da je Vaš nameštaj u sigurnim rukama. Odnos cene i kvaliteta usluge selidbe stana naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Predanost poslu naših radnika je nešto na čemu insistiramo. Upravo to garantuje da će Vaše stvari biti baš onakve kakve su i bile.

Po dolasku u Vaš stan stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom ne bi li ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost Vaše imovine naš je prioritet. Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, najčešće ivice zidova i štokova su skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da stranke budu zadovoljne.

Selidbe Stanova Beograd


Ukoliko postoji potreba radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u prvobitno stanje. U tu svrhu prilikom selidbe stanova uvek imamo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla, oni će brzo i efikasno rasklopiti i ponovo sklopiti bilo koji deo nameštaja.

Onog trenutka kada se odlučite za selidbu stana kod nas Vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta možete biti spokojni da će Vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnostime prepustite nama. Zahvaljujući iskustvu za nas nepostojanje lifta ili gabaritne stvari ne predstavljaju nikakav problem.

Selidbe Stanova Beograd


Za ove vrste selidbi stana u skladu sa količinom stvari na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i u potpunosti tapacirana. Naravno procena usluge je potpuno besplatna, u Vama odgovarajuće vreme će Vas posetiti naš kolega.
 • Selidbe Stanova Dorćol Jeftino

  Kompletne Selidbe svih vrsta Stanova na Dorćol - Stari Grad, naš kamion i radnici po veoma jeftinoj ceni. Proverite zašto smo najbolji u gradu.


 • Selidba Stanova Kamionom Beograd Jeftino

  Kompletna Selidba svih vrsta stanova našim Kamionom na lokaciji Beograda po Jeftinoj ceni. Ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.


 • Selidba Stanova Dorćol

  Selidba Stanova na višespratnici na lokaciji Dorćol u Beogradu nije pretstavljao problem za naše radnike. Pozovite nas i Vi i uverite se u profesionalnost naših Usluga.


 • Selidba Stana Zvezdara

  Pogledajte jednu današnju Selidbu Stana - stambenog prostora na lokaciji Zvezdara u Beogradu. Naš kamion, naši radnici, na Vama je samo da pozovete.


 • Selidba Stana Dedinje

  Kompletna Selidba Stana na lokaciji Dedinje u Beogradu. Bilo po kiši ili snegu, naš tim profesionalih radnika biće na lokaciju po dogovoru i izvršiće selidbu po veoma povoljnim cenama. Pozovite nas i uverite se u kvalitet naše usluge.


 • Selidbe Stanova Železnik Čukarica

  Pogledajte u par fotografija kako je izgledala današnja selidba jednog stana na lokaciji Železnik opština Čukarica. Ukažite nam poverenje i Vi, pozovite nas i zakažite selidbu. 


 • Selidbe Stanova Novi Beograd

  Selidbe svih vrsta Stanova svih spratnosti u opštini Novi Beograd. Naš kamion, naši radnici, Vaše je samo da uživate.


 • Selidbe Stanova Kamionom Beograd Povoljno

  Selidbe Stanova, Stambenih jedinica veoma povoljno našim kamionom i radnicima u Beogradu. Ogroman broj zadovoljnih klijenata. Ukažite nam i Vi poverenje, pozovite nas i zakažite selidbu stana.


 • Selidbe Stambenog Prostora Novi Beograd

  Kompltne Selidbe Stanova opština Novi Beograd, ukažite nam i Vi poverenje i uverite se u kvalitet naše usluge.


 • Selidbe Stanbenih Jedinica zvezdara

  Selidbe privatnih stanbenih jedinica bez lifta na lokaciji Zvezdara. Pogledajte kako je to izgledalo danas. Pozovite nas i rešavamo problem umesto Vas.


 • Selidbe Stanova Zemun Polje

  Kompletne Selidbe svih vrsta Stanova u Zemun Polju, brzo, povoljno, pouzdano i efikasno. Pozovite nas i ugovorite selidbu.


 • Selidbe Stanova Kamionom Vračar

  Povoljne - Jeftine usluge selidbe stanova kamionom i uigranim timom radnika u opštini Vračar. Ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naše usluge.


 • Selidbe Stanova Kamionom Zvezdara

  Treba Vam agencija za selidbe stanova na Zvezdari da brzo i efikasno izvrši zadatak po povoljnoj ceni. Napravom ste mestu. Naša firma ima uigran tim radnika, kamione i na lokaciji smo 30 minuta po pozivu. Na Vama je da nas pozovete i zakažete selidbu stana.


 • Selidbe Stanova Batajnica

  Selidbs svih vrsta stanova, svi9h spratnosti, sa lifton ili bey lifta, na kanape ili kroz prozore, lokacija Zemun Batajnica. Naš kamion naši radnici. Na Vama je samo da nas pozovete i zakažete selidbu


 • Selidbe Novi Beograd Blokovi Bežanijska Kosa

  Selidbe stanova, stambenih prostora u opštini Novi Beograd lokacija Blokovi i Bežanijska Kosa. Pogledajte kako je protekla selidba danas u par slika.


 • Selidbe Stana Kamionom Obrenovac

  Kompletna selidbe jednog stana kamionom u Obrenovacu. Pogledajte u par slika kako je sve to izgledalo danas.


 • Pakovanje i Komplet Selidba Stana

  Komplet Selidba Stana u Beogradu sa pažljivim pakovanjem svih predmeta od lomljenja u puc puc folije i kartonske kutije. Pozovite nas i zakažite selidbu.


 • Povoljno Selidbe Stanova Beograd

  Povoljno nudimo uslugu kompletne selidbe svi vrsta i spratnosti stanova u Beogradu. Naš kamion, naše osoblje, na Vama je samo da se opustite i prepustite ovaj neugodan zadatak profesionalcima. Pozovite nas.


 • Selidbe Kamionom Voždovac

  Selidbe svih vrsta komplet stanova našim ljudima i kamionom veoma profesionalno, odgovorno i brzo na lokaciji Voždovac. Proverite zašto smo jednostavno najbolji u gradu.


 • Selidbe Stana Kamionom Novi Beograd

  Sve vrste profesionalne selidbe stanova na Novom Beogradu. Jeftino, brzo i pouydano rešite ovaj neugodan problem. Pozovite nas, mi smo tu zbog Vas. Naš Kamion, naši radnici.


 • Selidba Stana Kamionom Zemun Beograd

  Kompletna selidba Vašeg stana našim kamionom i našim radnicima u Beogradskoj opštini Zemun. Ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.


 • Seldbe Stanova Kamionom Novi Beograd

  Profesionalna firma za selidbe stanova na Novom Beogradu, naš kamion i naši radnici izvršiće ovaj zadatak umesto Vas, pozovite nas i zakažite selidbu.


 • Selidba Stanova Kamionom Vidikovac

  Kompletna Selidba Stanova Kamionom Vidikovac. Veoma povoljno, profesionalno i brzo. Na Vama je da nas pozovete i zakažete selidbu.


 • Selidba Stanova Kamionom Palilula

  Bilo da je na prvom ili desetom spratu u zgradi sa liftom ili bez lifta, naša firma nudi uslugu kompletne selidbe stana našim kamionom i profesionalnim timom uigranih radnika na terotiriji celog Beograda i Srbije. Pogledajte u par slika kako je sve to danas izgledalo u opštini Palilula.


 • Selidba Stanova Kamionom Zvezdara

  Profesionalan tim radnika sa kamionima ili kombijem izvršiće zadatak kompletne selidbe Vašeg stana sa svim Vašim stvarima, stolovima, ormarima, policama, krevetima. Pogledajte kako je to sve danas izgledalo na Zvezdari.


 • Selidba Stanova Kamionom Zemun

  Selidba Vašeg stanova kamionom na lokaciji Zemun, budite i Vi deo ogromnog broja zadoviljnih klijenata širom Beograda i Srbije. Pozovite nas i ukažite nam poverenje.


 • Selidba Stanova Kamionom Vračar

  I po snegu i po hladnom vremenu naša firma neumorno radi na teritoriji celog Beograda. Pogledajte kako smo preselili jedan stan na Vračaru našim kamionom po minusu. 


 • Selidba Stanova Kamionom Novi Beograd

  Kompletna Selidba Stanova Kamionom na lokaciji Novi Beograd, brzo, povoljno, efikasno i pouzdano. Ukažite nam poverenje.


 • Selidba Stanova Beograd

  Brzo, efikasni i pre svega pouzdano vršimo uslugu Kompletne Selidbe Vašeg Stana na teritoriji Beograda. Pozovite nas i ukažite nam poverenje.


 • Selidbe Stanova Najjeftinije Beograd

  Najjeftinija selidba stanova u Beogradu. Naša firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo i uigran i profesionalan tim radnika koji su tu da izvrše svaki zadati zadatak kada je u pitanju selidba. Ukažite nam poverenje i budite još jedan u velikom nizu zadovoljnih klijenata.


 • Selidbe Stana Zvezdara

  Firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo i svim vrstama selidbi na teritoriji opštine Beograd. Veoma smo brzi, jeftini, pouzdani. Na Vama je da nas pozovete i zakažete selidbu, sve ostalo prepustite profesionalcima. Proverite zašto smo jednostavno najbolji u gradu. Pogledajte u...


 • Selidbe Stana Kamionom Rakovica

  Vaš stan se nalazi u Rakovici, jednom od najlepših lokacija za život, ali ipak Vam je potrebna selidba. Mi smo iskusna firma sa dugogodišnjim iskustvom u svim vrstama selidbi, naš kamion, naši radnici. Ukažite nam poverenje i uvidećete zašto smo najbolji.


 • Selidba Stanova Beograd Povoljno

  Firma Selidbe Beograd Prevoz je specijalizovana firma za kompletne selidbe stanova u Beogradi veoma povoljno, brzo, efikasno i pre svega pouzdano. Budite i vi jedan od milion zadovoljnih klijenata.


 • Selidbe Stana Kamionom Zvezdara Povoljno

  Agencija za Selidbe Stanova u Beogradu vrši uslugu kompletne selidbe našim kamionom i profesionalnim radnicima koji će ovaj neugodan zadatak rešiti umesto Vas. Veoma povoljno, odgovorno i profesionalno. Pogledajte u par slika danas lokacija Zvezdara Beograd.


 • Selidbe Stana Noću Centar Grada Beograda

  Naša firma je Vama na raspolaganju 24h i dolazimo odmah po pozivu. Pogledajte kako je izgledala jedna selidba Noću u Beogradu po hitnom pozovu jednog našeg sugrađanina. 


 • Selidbe Stana Vračar

  Selidbe Stanova na lokaciji Vračar podrazumevaju selidbe na teritoriji jednog od najluksuznijeg dela grada koja je najmanja ali istovremeno i najnaseljenija Beogradska opština u kojoj živi oko 80 000 stanovnika. Pogledajte kako je sve danas izgledalo prilikom selidbe jednog od stanova.


 • Selidbe Kamionom Beograd Novi Sad

  Selidba Beograd Prevoz je profesionalna agencija za selidbe specijalizovana za kamionski transport i kombi prevoz stvari kako na teritoriji grada Beograda, tako i na relaciji Novi Sad Beograd kao i svih okolnih opština. Ukažite nam poverenje i proverite zašto smo najbolji u ovom poslu. 


 • Selidbe Stana Brzo i Lako Čukarica

  U moru agencija za selidbe u Beogradu teško je pronaći pravu firmu u koju možete da imate puno poverenje da će zadatak obaviti besprekorno. Želimo da nama poverite Vaše stvari jer imamo dugogodišnje iskustvo i ogroman broj zadovoljnih klijenata širom Beograda i Srbije. Pogledajte u...


 • Jeftine Selidbe Stanova Zvezdara

  Firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo u svim vrstama selidbi stanova. Nudimo uslugu kompletne selidbe Vašeg stana veoma brzo, povoljno i jeftino. Naš kamion naše osoblje će ovaj neugodan zadatak rešiti umesto Vas bez imalo muke. Pogledajte kako je sve to...


 • Selidbe Stana Kamionom Vidikovac Rakovica

  Bilo da se u Rakovicu selite prvi put ili unutar teritorije opštine same Rakovie ili Beograda, mi ćemo Vam pomoći da Vaša selidba stana protekne bez ikakvih problema. Sve što treba je da nas pozovete i zakažete selidbu. Naš kamion, naš uigran tim radnika. Pogledajte kako je to...


 • Selidba Kamionom Stari Grad Dorćol

  Kompletna selidba Vapeg stana našim kamionom i najmom radnika vrlo pouzdano i povoljno na lokaciju po izboru. Pogledajte danas jednu selidbu na lokaciji Stari Grad Dorćol


 • Komplet Selidbe Stanova Beograd

  Ukoliko ste u potrazi za firmom koja brzo i efikasno nudi uslugu selidbe stanova i ako Vam je potrebna pouzdana i profesionalna selidba na pravom ste mestu.  Komplet Selidbe Stanova Beograd firma Selidbe Beograd Prevoz. Proverite zašto smo najbolji.


 • Selidbe Stanova Vračar Jeftino

  Selidbe stanova  u Beogradskoj opštini Vračar podrazumevaju selidbe na teritoriji najluksuznijeg dela grada Beograda, na prostoru između 3 Bulevara nalazi se najmanja ali ujedno i najnaseljenija Beogradska opština koja na oko 300 hektara živi oko 80 000 stanovnika. Naša firma ima...


 • Selidbe Novi Beograd

  Firma za selidbe - Selidbe Beograd Prevoz - radi selidbe već više od 15 godina. Najpovoljnije selidbe, prevoz, montaža i demontaža, zaštitni materijali za selidbe. Radimo besplatnu procenu i kompletnu ogranizaciju svih selidbi. Organizujemo selidbe na Novi Beograd i sa Novog...


 • Selidbe Kamionom Brzo i Lako Centar Grada

  Centar Beograda, gužva, nema gde da se parkira, nervozni ljudi. Sve je to ono na šta smo mi navikli i imamo iskustva. Pozovite na i veoma brzo i lako našim kamionom ćemo preseliti sve Vaše stvari iz stana na novu lokaciju po izboru. Ukažite nam poverenje i uverićete se u kvalitet naše usluge.


 • Selidbe Stana Zvezdara Jeftino

  Selidba stana je prava muka ukoliko nemate svoj kamion i radnike da to obave. Zato smo mi tu da umesto Vas rešimo ovaj neugodan zadatak. Profesionaliza, jeftine cene, uigran tim radnika, naš kamion ili kombi - jednostavno najbolja firma u Beogradu za ovakve vrste selidbi. Pozovite nas i ugovorite selidbu. Pogledajte par slika...


 • Selidbe Kamionom Novi Beograd Povoljno

  Selidba stana je jako stresan i zahtevan posao. Naša firma ima uigran tim ljudi koji će ovaj neugodan problem rešiti umesto Vas. Ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naše usluge i to po veoma povoljnim cenama. Pogledajte kako je sve to izgledalo danas na lokaciji Novi Beograd


 • Selidbe Stana Centar Grada Profesionalno

  Ukoliko ste u potrazi za profesionalcima koji nude uslugu selidbi stana u Centru Beograda na pravoj ste adresi. Naša firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo u svim vrastama selidbi na svim lokacijama u gradu. Proverite zašto smo najbolji.


 • Selidbe Kamionom Blokovi Beograd

  Ukoliko imate stan i želite brzu a pouzdanu i jeftinu selidbu na pravom ste mestu. Naša firma nudi uslugu kompletne selidbe sa pakovanjem stvari i prevozi našim kamionom na novu lokaciju po izboru. Pogledajte kako je sve to danas izgledalo na lokaciji - Novi Beograd.


 • Selidbe Kamionom Voždovac Najeftinije

  Kompletne selidbe svih vrsta stanova našim kamionom u opštini Voždovac. Firma Selidbe Beograd Prevoz nudi najeftiniju uslugu selidbi u gradu. Ukažite nam poverenje.


 • Selidbe Stana Vračar Jeftino

  Selidbe Stana na Vračaru veoma jeftino a profesionalno, naš kamion i ljudstvo. Dolazimo na adresu po dogovoru i pažljivo selimo sve Vaše stvari na novu lokaciju po izboru.


 • Selidbe Stana Novi Beograd

  Preselite sve Vaše stvari sa osmehom na licu, bez muke, bez stresa. Naša firma Selidbe Beograd Prevoz koja radi već dugi niz godina uz svim opštinama u Beogradu i Srbiji pa tako i na Novom Beogradu veoma uspšeno će realizovati ovaj zadatak umesto Vas. Na Vama je samo da nas pozovete i ugovorite selidbu. Sve...


 • Selidbe Kamionom Voždovac

  Svaka selidba je priča za sebe pa samim tim i cena svake selidbe je različita, tako i u slučaju različitih vrsta selidbi u opštini Voždovac. Mi smo firma koja ima ogromno i dugodišnje iskustvo za sve vrste selidbi. Naš kamion i naše ljudstvo će preseliti Vaš stan veoma brzo i pouzdano.


 • Selidbe Kamionom Knez Mihailova Beograd

  Samo profesionalna i pouzdana firma ima dozvolu da svojim prevozom uđe u Knez Mihailovu ulicu u Beogradu radi obavljanja neke usluge. U našem slučaju bilo koja selidba stana, lokala itd. koja se nalazi i našoj najpoznatiojoj ulici mi smo tu da bez ikakvih problema dođemo, preselimo sve Vaše  stvari koliko god je...


 • Selidbe Klavira i Stvari iz Stana Kamionom Dedinje Beograd

  Selidbe stana sa stvarima a posebno ako imate i klavir je prava muka, nema većeg stresa i brige da sve prođe kako treba. Zbog toga smo mi tu, uigran tim profesionalaca koji će po povoljnim cenama obaviti Vašu selidbu stana. Posedujemo kamion, kombi, tako da ni jedna selidba stanova za nas ne predstavlja nikakav problem. Naša...


 • Selidba Stana Centar Beograd Brzo i Kvalitetno

  Špic, gužva u gradu, nemate gde da se parkirate, pa još nemate sa kim da preselite stvari i brzo iselite iz Stana. Ne brinite, profesionali tim ljudi po veoma povoljoj ceni doćiće  i umesto Vas preseliti sve Vaše stvari na novu lokaciju koju želite. Uverite se i Vi u kvalitet naše usluge kao i ogroman broj...


 • Selidbe Blokovi Bežanijska Kosa

  Nema većeg stresa od selidbe stana a sama pomisao da svoj stambeni prostor menjate je veoma teška. Zato postojimo mi - profesionalna firma koji će po pristupačnim cenama obaviti Vašu selidbu stana kombijem ili kamionom. Pogledajte kako je sve to izgledalo danas - Blokovi Bežanijska Kosa Beograd.


 • Najjeftinija Selidba Stanova Beograd

  Ukoliko ne znate koga da pozovete da Vam pomogne pri selidbi stana, nemojte očajavati i odustajati od selidbe. Samo pozovite profesionalce i po najjeftinijoj ceni u Beogradi rešite ovaj neugodan problem veoma brzo i kvalitetno.


 • Komplet Selidba Stana Pakovanje Zaštita Beograd

  Firma Selidbe Beograd Prevoz vrši komplet pakovanje i zaštitu svih Vaših stvari iz Vašeg stana i veoma pažljivo i pouzdano preseljava na novu lokaciju po Vašem izboru. Proverite i Vi zašto smo najbolji.


 • Selidbe Arena Novi Beograd Najjeftinije

  Najjeftinija selidba stana na novom Beogradu vrši naša firma Selidbe Beograd Prevoz. Naš prevoz i ljudstvo će doći i rešiti ovaj neugodan i težak zadatak umesto Vas. Pogledajte kako je sve to danas izgledalo kod Arene.

 

 

Besplatna Procena Selidbe Beograd

saveti za selidbu prevoz beograd

Šta kažu korisnici
Beograd:

Jelena sa Čukarice: Mogu da pohvalim sve radnike u firmi jer su stvarno profesionalni. Iselili su moje stvari veoma pažljivo

Milica iz Novog Beograda: Zahvaljujuću vašoj firmi. Istog dana sam preselila sve stvari u moj novi stan. Hvala Vam puno

Zoran Palilula: U potrazi da moje slike koje su mi veoma važne preselim u atelje. Naišao sam na vašu firmu koja se jednostavno izdvajaju od svih ostalih. Tu nema dileme

Dragana iz Rakovice: Momci sjajni ste, svaka čast. Predložiću Vas svima kojima trebate

Petar sa Savskog Venaca: Trebalo je odmah da ispraznim stan i prebacim stvari u drugi. Pozvao sam vašu firmu. Ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Dragan iz Stari Grad: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga. Sve pohvale od mene

Mica sa Voždovaca: Moje kućne ljubimce sam preselila preko vaše firme. Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Gorica sa Vračara: Ostalo je šut i neke stare komode koje sam htela da bacim. Pozvala sam vašu firmu. I oni su istog dana došli i rešili moj problem

Dejan iz Zemuna: Oduševljen sam načinom na koji se firma odnosi prema nama. Sa puno uvažavanja i predanosti da nam izađu u susret

Kristina sa Zvezdare: Pozvala ih i u roku od nekoliko sati došli su i prebacili smo sve stvari u pomoćnu zgradu. Stvarno su super

Goca iz Barajeva: Preporučila Vas je moja drugarica. Kontaktirala sam Vas i moj klavir je sada u jednom novom prelepom stanu. Momci kod mene možete uvek na kafu

Milan iz Grocke: Preselio sam stvari u inostranstvu i mogu da preporučim svima vašu firmu. Sve su uradili veoma profesionalno

Danijela iz Lazarevaca: Selidba Banke je protekla sjajno, kasa, štandovi, stolovi, oprema. Mogu samo da Vas pohvalim

Goran iz Mladenovaca: Ogroman magacin od 500 kvadrata smo iselili za 2 dana Vašim kamionom. Sjajno ste obavili posao

Biljana iz Obrenovaca: Trebalo mi je odmah da prebacim Ta peć, krevete, televizor, moljca fotelju, orman. Došli su iz vaše firme Pikap-om i sa lakoćom preselili stvari

Nebojša iz Sopota: Ja sam penzioner i nisam mogao sam da prebacim stvari. Unajmio sam radnike, došli su momci i završili posao

Stefan sa Surčina: Trebalo je avionom da pošaljeme neke stvari u inostranstvo. Tražio sam pakovanje od vaše firme, oni su veoma brzo došli, ljudi hvala Vam

Pozovite