Razmišljate o selidbi?

Agencija za selidbe i prevoz Beograd je tu za Vas!

 

Razmišljate o selidbi? Agencija za selidbe i prevoz Beograd je tu za Vas!

Razmišljate o selidbi - Agencija za selidbe Beograd je tu za Vas!

Kada se selidba nametne kao opcija, postavljaju se brojna pitanja – od načina i mogućnosti organizacije i realizacije, do pružanja pomoći u skladu sa potrebama klijenata. U nastavku Vam predstavljamo najčešće dileme oko selidbe. Razmišljate o selidbi?


Zašto je potrebna profesionalna pomoć pri selidbi?

Ako razmišljate o selidbi i poslu koji selidba sa sobom nosi, angažovanje stručnjaka Vam može pomoći. Profesionalna pomoć pri selidbi Beograd pruža veliki broj prednosti nego da sve radite samostalno. Na samom početku, angažovanje profesionalne pomoći za selidbe je jeftinije, posebno na kraju kada kontrolišete svoj budžet za te namene. Razlog tome ogleda se u činjenici da jeftine selidbe Beograd obezbeđuju sav potreban materijal neophodan za selidbu, od pribora i materijala za pakovanje (npr. papir, zaštitne folije sa mehurićima, kutije, trake), kao i radnu snagu koja će omogućiti realizaciju čitavog posla. Od pakovanja, utovara, prevoza, i na kraju do istovara, profesionalna agencija za selidbe sa dugogodišnjim iskustvom omogućava da istovremeno poštedite sebe nepotrebnog stresa i fizičkog bola (na primer, ukočenosti usled nošenja tereta).


Profesionalna pomoć prilikom selidbe doprinosi tome da selidba bude pozitivno iskustvo. Sve Vaše stvari koje su predmet selidbe ili prevoza će biti spakovane prema Vašim instrukcijama, adekvatno zaštićene i transportovane kako bi se obezbedilo maksimalno zadovoljstvo. Ušteda koju ostvarujete na taj način je daleko veća od troškova koje biste imali da samostalno organizujete sve. Ako nam ne verujete, proverite – zatražite ponudu i uverite se u kvalitet i povoljne cene selidbe i prevoza na teritoriji Beograda i cele Srbije.

Zašto je potrebna profesionalna pomoć pri selidbi?


Odlazak od roditelja – kada je pravo vreme za selidbu?

Život kod roditelja je svakako lakši – nemate nikakvih troškova, uvek imate spremljen obrok, opeglan veš, čistu i mirišljavu posteljinu. Ali, u jednom trenutku, doći će vreme kada će se dete odlučiti na samostalan život. Bez obzira da li je to selidba zbog odlaska na fakultet, selidba u drugi grad zbog posla, ili jednostavno, želja za samostalnošću, sama selidba može biti istovremeno i zanimljiva, ali i stresna, posebno za roditelje, jer ma koliko godina da imaju, to će uvek biti Vaša deca.


Ako ste dete koje je nasumičnom pretragom došlo do ovog teksta, nastavite da čitate. Ako ste roditelj čije će se dete uskoro odseliti, i Vi pročitajte. Možda Vam ovaj tekst pomogne da se lakše suočite sa svime što Vas čeka.


Idealno vreme za odlazak od roditelja zapravo i ne postoji. To može da bude kada odete na fakultet, kada se zaposlite. Možda Vam je život kod roditelja pomalo dosadan, ali verujte, to je period u kome ste bili najbezbrižniji, ma koliko godina da imate. Postavite sebi pitanje da li ste postigli svoj cilj, otplatili studentski kredit, pronašli posao? Da li:

• Želite pristup iskustvima koja Vam trenutno nisu dostupna?
• Osećate da Vas porodica sputava i ograničava?
• Želite da nešto promenite u svom životu?
• Osećate se spremnim da živite sami?

Ako ste na sva ta pitanja dali potvrdan odgovor i osećate se finansijski spremnim da platite kiriju i račune na vreme, osećate da ste napredovali u svom ličnom i prfesionalnom razvoju, onda je vreme da razmišljate o selidbi.


Kada je reč o emocionalnoj spremnosti za selidbu, nikada nećete, ni kao roditelj, ni kao dete, biti spremni za odvajanje. Kao dete koje se seli, odbojite vreme da se oprostite od svog detinjstva i bezbrižnosti, a kao roditelj dajte vetar u leđa svojoj deci i podršku da se osamostale. Osamostaljivanje znači i efikasno upravljanje ličnim budžetom. Selidba od roditelja i početak samostalnog života znači da ćete morati da vodite računa o troškovima zakupa, komunalija, hrane, računa za mobilni telefon, ali i dodatnih troškova kao što su trškovi popravke, zabave i provoda, garderobe.


Selidba iz roditeljske kuće je emotivan događaj. Dajte vremena sebi da donesete ispravnu odluku i preselite se kada za to budete zaista spremni. A kada budete spremni, angažujte profesionalnu Agenciju za selidbe i prevoz kako biste se preselili brzo i lako.

Odlazak od roditelja – kada je pravo vreme za selidbu?


Selidba sa decom? Moguće je! Pet saveta da pripremite dete za selidbu

U zavisnosti od starosti deteta, svako dete će drugačije razumeti i shvatiti potrebu preseljenja. Što je dete mlađe, to je lakše organizovati i realizovati čitav proces. Ipak, što su deca starija, potrebno je malo više pažnje i angažovanja kako bi selidba kao veliki korak u životu mogao da prođe bez većih stresova. U nastavku je pet saveta kako da pripremite dete za selidbu:
1. Selidba kao mogućnost. Pričajte sa decom o selidbi i mogućnostima koje ona pruža. Istaknite sve prednosti selidbe i mogućnosti da se na taj način deci približi ono što selidba donosi. Isto tako, dajte mogućnost deci da podele svoja razmišljanja. Vodite računa da ne dajete lažna obećanja i budete iskreni u vezi sa informacijama koje delite sa njima.
2. Uključite dete u proces selidbe. Kako je u prvom savetu istaknut značaj komunikacije, podjednako je važno i da dete uključite u proces selidbe. Analizirajte kako se mogu pakovati, šta je to što će imati u novoj sobi, kako će je urediti. Planirajte zajedno i zajedno budite uključeni u selidbu. Na taj način će se deca osećati uključeno u čitav proces, a selidba može postati zabavna.
3. Dopustite deci da se oproste. Deca, bez obzira na uzrast, grade snažnu povezanost i emocije sa mestima na kojima borave, sa ljudima sa kojima provode vreme. Selidba u drugi stan ili kuću često može biti praćena burnim reakcijama, zbog čega je važno da pravilno postupite kako biste to sprečili. Zato, dopustite deci da se oproste sa svojom starom sobom, čitavim stanom ili kućom. Na taj način će se stvoriti psihološki osećaj olakšanja zbog napuštanja doma.
4. Kada se preselite, prvo uredite dečiju sobu. S obzirom da je selidba veoma veliki događaj za svako dete, na jednak način na koji ste uključili dete u proces pakovanja, postupite i prilikom useljenja. Prvo uredite dečiju sobu, raspakujte zajedno stvari i pronađite idealno mesto za svaku igračku, svaku uspomenu. Na taj način ćete svesti na minimum poremećaj njihove rutine.
5. Pomozite im da steknu nove drugare. Promena sredine znači i promenu mesta za igranje i druženje. Prošetajte do obližnjeg parka, pomozite im da dođu do novih drugara, a tako ćete i Vi možda steći nove prijatelje.

Selidba sa decom? Moguće je! Pet saveta da pripremite dete za selidbu


Top 3 saveta za efikasne selidbe starijih građana – penzionera

Selidba starijih građana – penzionera, gotovo uvek zahteva pomoć. Bez obzira na njihove godine, kao i fizičku spremnost, prilikom selidbe starijih građana vodite se sledećem:
1. Pomozite im da se organizuju. Razvrstajte stvari i pomozite im da se oslobode svega što je nepotrebno. Pomozite im da sačuvaju uspomene i vredne predmete, a fotografisanje trenutnog doma može biti lepa uspomena na dane provedene u ovoj kući/stanu.
2. Potražite pomoć. Iako selidba starijih građana nije jednostavna, čitav proces se može olakšati kada se obezbedi pomoć. Angažovanje Agencije za selidbe i prevoz olakšaće proces pakovanja, selidbe i istovara. Na taj način će se posebna pažnja posvetiti svim stvarima za koje želite da budu deo Vašeg novog doma. Zbog toga je važno odabrati Agenciju za selidbe koja ima iskustva sa selidbama starijih osoba.
3. Opustite se. Kada Agencija za selidbe i prevoz završi svoj posao, a stvari budu svaka na svom mestu, opustite se.

Top 3 saveta za efikasne selidbe starijih građana – penzionera


Sve vrste selidbi i pratećih usluga

Agencija za selidbe i prevoz Beograd pruža sve vrste usluga koje se tiču selidbe garsonjera, malih stanova, kuća, kancelarija i poslovnih prostora. Selidbe i prevoz na teritoriji grada Beograda, ali i čitave Srbije, olakšava mogućnost korišćenja kombi i kamionskog prevoza, ali i angažovanja potrebnog broja radnika u zavisnosti od obima posla. Na taj način, svaka selidba i prevoz će biti organizovana i realizovana brzo i efikasno, pri čemu ćete uz minimalne cene selidbe i prevoza obezbediti maksimalnu uštedu.

Sve vrste selidbi i pratećih usluga

 

 

Besplatna Procena Selidbe Beograd

saveti za selidbu prevoz beograd

Šta kažu korisnici
Beograd:

Jelena sa Čukarice: Mogu da pohvalim sve radnike u firmi jer su stvarno profesionalni. Iselili su moje stvari veoma pažljivo

Milica iz Novog Beograda: Zahvaljujuću vašoj firmi. Istog dana sam preselila sve stvari u moj novi stan. Hvala Vam puno

Zoran Palilula: U potrazi da moje slike koje su mi veoma važne preselim u atelje. Naišao sam na vašu firmu koja se jednostavno izdvajaju od svih ostalih. Tu nema dileme

Dragana iz Rakovice: Momci sjajni ste, svaka čast. Predložiću Vas svima kojima trebate

Petar sa Savskog Venaca: Trebalo je odmah da ispraznim stan i prebacim stvari u drugi. Pozvao sam vašu firmu. Ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Dragan iz Stari Grad: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga. Sve pohvale od mene

Mica sa Voždovaca: Moje kućne ljubimce sam preselila preko vaše firme. Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Gorica sa Vračara: Ostalo je šut i neke stare komode koje sam htela da bacim. Pozvala sam vašu firmu. I oni su istog dana došli i rešili moj problem

Dejan iz Zemuna: Oduševljen sam načinom na koji se firma odnosi prema nama. Sa puno uvažavanja i predanosti da nam izađu u susret

Kristina sa Zvezdare: Pozvala ih i u roku od nekoliko sati došli su i prebacili smo sve stvari u pomoćnu zgradu. Stvarno su super

Goca iz Barajeva: Preporučila Vas je moja drugarica. Kontaktirala sam Vas i moj klavir je sada u jednom novom prelepom stanu. Momci kod mene možete uvek na kafu

Milan iz Grocke: Preselio sam stvari u inostranstvu i mogu da preporučim svima vašu firmu. Sve su uradili veoma profesionalno

Danijela iz Lazarevaca: Selidba Banke je protekla sjajno, kasa, štandovi, stolovi, oprema. Mogu samo da Vas pohvalim

Goran iz Mladenovaca: Ogroman magacin od 500 kvadrata smo iselili za 2 dana Vašim kamionom. Sjajno ste obavili posao

Biljana iz Obrenovaca: Trebalo mi je odmah da prebacim Ta peć, krevete, televizor, moljca fotelju, orman. Došli su iz vaše firme Pikap-om i sa lakoćom preselili stvari

Nebojša iz Sopota: Ja sam penzioner i nisam mogao sam da prebacim stvari. Unajmio sam radnike, došli su momci i završili posao

Stefan sa Surčina: Trebalo je avionom da pošaljeme neke stvari u inostranstvo. Tražio sam pakovanje od vaše firme, oni su veoma brzo došli, ljudi hvala Vam

Pozovite