Praktični saveti za selidbu - u Beogradu

 

Praktični saveti za selidbu u Beogradu

Praktični saveti - za selidbu u Beogradu

Beograd je kosmopolitski grad koga karakteriše užurban način života. Zato, selidba u Beograd, ali i u druge delove Srbije neretko zna da bude stresna. Da biste to izbegli, nudimo Vam nekoliko praktičnih saveta za selidbu u Beogradu. Praktični saveti za selidbu u Beogradu


Agencije za selidbe u Beogradu – Kako odabrati najpouzdaniju?

Izbor adekvatne agencije za selidbe i prevoz zna da bude težak posao, nekada čak i teži od same selidbe. Selidba je, sama po sebi, stresan događaj koji agencija za selidbe i prevoz treba da Vam olakša. Da biste to omogućili sebi, istražite, proverite potencijalne agencije za selidbe i donesite odluku:
• Potražite preporuke – od bliskih prijatelja, rodbine, agenta za nekretnine. Preporuka je uvek najbolja reklama, ali se prilikom odlučivanja za odabri najpouzdanije agencije još malo dodatno raspitajte.
• Pronađite tuđa iskustva na internetu – Dostupnost informacija na internetu omogućava mnogo lakše pronalaženje iskustava drugih kroz recenzije i preporuke. Povučeni tuđim pozitivnim iskustvom, potražite preporuku u realnom svetu.
• Pravilo trojke - Nemojte se zadovoljiti prvom procenom koju dobijete. Umesto toga, tražite ponudu od najmanje tri različite agencije. Na taj način ćete moći da uporedite usluge koje Vam pružaju, kao i cene usluga koje nude.
• Uverite se da nije u pitanju prevara – Danas je prevara gotovo svakodnevna aktivnost, zbog čega poveravanje ozbiljne stvari kao što je selidba i prevoz zahteva posebnu pažnju. Uverite se da je agencija koju angažujete licencirana i osigurana, da je njeno poslovanje legitimno u svakom smislu.

Agencije za selidbe u Beogradu – Kako odabrati najpouzdaniju?

 

 

Praktični saveti koji će vam pomoći pri selidbi

Jedan od prvih saveta od kojih se polazi u organizaciji selidbe jeste kreiranje plana po kome ćete se voditi. Neorganizacija može dovesti do pojave tenzije i stresa, čestih svađa sa ukućanima, a to svakako ne želite. Svoj plan i orgnaizaciju selidbe napravite tako da nekoliko dana pred selidbu imate gotovo sve stvari spakovane tako da možete da se usredsredite na ono što je važno pred sam dolazak Agencije za selidbu i prevoz.


Nemojte zaboraviti da osnovne usluge koje uredno plaćate (komunalije, kablovska, telefon, internet) na vreme odjavite i prijavite na adresu na koju ćete boraviti.


Prilikom pakovanja, ostavite jednu kutiju (ili kofer) za osnovne stvari koje će Vam trebati neposredno pre i za vreme selidbe: sredstva za ličnu higijenu, garderobu, i druge stvari za koje mislite da će Vam trebati.


Ukoliko posedujete antikvitete, umetnička dela ili npr. klavir, obavezno prilikom dogovora selidbe potvrdite mogućnost njihovog transporta. Nikada ne umotavajte uljane slike u običan papir – zalepiće se. Za slike uramljene iza stakla, napravite oznaku X sa trakom preko stakla da biste ga ojačali i držali zajedno ako se razbije. Zatim umotajte slike u papir ili foliju sa mehurićima i stavite ih u kutiju za okvir, sa komadom kartona između svakog uramljenog dela radi zaštite.


Selidba je prilika za reorganizaciju stvari i detaljno čišćenje. Takođe, selidba je i prilika da se rešite stvari koje više ne koristite: prodajte, poklonite, donirajte, bacite. Sortirajte garderobu i višak odnesite u Crveni krst ili poklonite nekom od centara. Iskoristite priliku da reciklirate stare stvari, kataloge i nepotrebna dokumenta.
Iako su kutije često najlakše za selidbu i transport, osnovno pravilo jeste da komunicirate sa članovima tima koji je angažovan za potrebe Vaše selidbe. To znači da će se prvo izneti gabaritne, velike i teške stvari. Zbog toga je veoma važno da agencija koju angažujete izađe na teren i pravilno proceni selidbu. Postojanje gabaritnog nameštaja, posebnih stvari (antikviteti, teški muzički instrumenti), ograničenje pristupa (zgrada bez lifta, uski prilaz), montaža i demontaža, utiču na kreiranje krajnje ponude. Od pravilne procene zavisi i broj angažovanih radnika, vreme selidbe, i na kraju, njena cena. Dakle, agencija za selidbe mora biti svesna svih detalja kako bi ponudu dala.

Praktični saveti koji će vam pomoći pri selidbi


Najbolji način da organizujete selidbu u Beorgradu

Dobra organizacija je pola posla, a organizovati selidbu u Beogradu je pravi izazov. Ipak, ako ste ljubitelj tehnologije, danas su dostupne brojne aplikacije za organizaciju selidbe koje mogu učiniti selidbu jedinstvenim iskustvom. Aplikacija Sortly: Inventory Simplified može Vam pomoći da kreirate vizuelni inventar svojih stvari sa fotografijama, oznakama i beleškama.


Ipak, da bi organizovali selidbu po svojoj želji i meri, planirajte strategiju pakovanja unapred, osim u slučaju kada ćete za potrebe pakovanja angažovati profesionalce. Posvetite se tom procesu tako što ćete krenuti sa pakovanjem onih soba i stvari u njima koje najmanje koristite. Na primer, biblioteke, sobe za goste, ostave, podrum, potkrovlje. Na kraju spakujte kuhinju, spavaću sobu i kupatilo – one sobe i stvari koje ćete koristiti do poslednjeg dana.


Dobra organizacija selidbe u Beogradu podrazumeva i popis stvari koje svaka kutija sadrži što pomaže lakšem pronalaženju stvari kao i lakšem raspakivanju. Za organizovanje selidbe u Beogradu na neke stvari nećete moći da utičete – to su gužve u saobraćaju, mogućnost parkiranja, nepredviđene situacije. Ipak, nemojte da Vas to obeshrabri. Potrudite se da stvari koje nisu u Vašoj moći prihvatite mirno i ne stvarate tenziju sebi, jer će se sve to, na kraju, rešiti pozitivnim ishodom.

Najbolji način da organizujete selidbu u Beorgradu


Selidbe Beograd sa profesionalcima

Profesionalne agencije za selidbe i prevoz se na mestu radnog zadatka ponašaju upravo tako – profesionalno i odgovorno. Profesionalizam podrazumeva da zaposleni imaju unapred pripremljen spisak stvari koje neće pomerati niti dirati zbog odgovornosti: dokumenta, važni papiri, kućni ljubimci. Selidba ovih stvari, ako nije drugačije dogovoreno, biće Vaša odgovornost.


Ukoliko angažujete profesionalce i za potrebe pakovanja, tada ste pola posla oko selidbe rešili. Jer kada profesionalci preuzmu stvari u svoje ruke, pakovanje ide brže, vrši se adekvatna zaštita i odgovornost je na njima. Profesionalne agencije za selidbe mogu sve da spakuju i utovare za jedan dan ili možda dva ako imate puno stvari. Njihova efikasnost u pakovanju nije izložena smetnjama poput posla ili porodičnih obaveza sa kojima biste se Vi susreli da to činite sami. Dok se oni bave pakovanjem, Vi se možete usredsrediti na druge „zadatke“. Ipak, ako pakujete sami, važno je da koristite dosta zaštitnog materijala i obezbedite sve svoje stvari i nameštaj kako ne bi došlo do oštećenja.


Dakle, kada angažujete profesionalnu agenciju za selidbe i prevoz sa dugogodišnjim iskustvom, oslobodićete se napetosti, stresa i što je najvažnije fizičkog napora. Selidba sa profesionalcima oslobađa Vas brige o podizanju teških stvari, slaganja kutija i utovara nameštaja. Pored toga, svakako će biti jeftinije da angažujete profesionalce za selidbu, nego da to činite sami. Jer što se dalje selite, to ćete više uštedeti, ne samo novac, već i vreme.


Selidba sa profesionalcima na teritoriji Beograda, a i cele Srbije, podrazumeva potpunu realizaciju posla dok Vi možete nadgledati tok kojim se selidba odvija. Ukoliko se selidba realizuje u letnjim mesecima, obezbedite vodu kao napitak koji će biti pravo osveženje po vrelom letnjem danu.

Selidbe Beograd sa profesionalcima


Selidbe sa potpunom garancijom - Agencija sa super cenama

Selidbe sa garancijom podrazumevaju sigurnost, pre svega. U odabiru agencije za selidbe i prevoz, izaberite onu koja će dati ponudu sa uslugama koje su Vam neophodne. Potrudite se da agencija koju odaberete bude pouzdana i efikasna, da poštuje vreme i bude odgovorna. Kvalifikovana ekipa koja će realizovati selidbu uštedeće vreme i omogućiti realizaciju plana selidbe u Beogradu i bližoj i daljoj okolini. Ponude različitih agencija uporedite i izaberite onu koja nije najjeftinija, ali pruža najbolji obim usluga za Vaše potrebe. S tim u vezi, najvažniji aspekt dobre i pouzdane agencije za selidbe i prevoz jeste garancija posvećenosti i odgovornosti. Dobra agencija za selidbe i prevoz će učiniti sve kako bi se pakovanje, selidba i prevoz realizovali u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama.

Selidbe sa potpunom garancijom - Agencija sa super cenama

 

 

Besplatna Procena Selidbe Beograd

saveti za selidbu prevoz beograd

Šta kažu korisnici
Beograd:

Jelena sa Čukarice: Mogu da pohvalim sve radnike u firmi jer su stvarno profesionalni. Iselili su moje stvari veoma pažljivo

Milica iz Novog Beograda: Zahvaljujuću vašoj firmi. Istog dana sam preselila sve stvari u moj novi stan. Hvala Vam puno

Zoran Palilula: U potrazi da moje slike koje su mi veoma važne preselim u atelje. Naišao sam na vašu firmu koja se jednostavno izdvajaju od svih ostalih. Tu nema dileme

Dragana iz Rakovice: Momci sjajni ste, svaka čast. Predložiću Vas svima kojima trebate

Petar sa Savskog Venaca: Trebalo je odmah da ispraznim stan i prebacim stvari u drugi. Pozvao sam vašu firmu. Ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Dragan iz Stari Grad: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga. Sve pohvale od mene

Mica sa Voždovaca: Moje kućne ljubimce sam preselila preko vaše firme. Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Gorica sa Vračara: Ostalo je šut i neke stare komode koje sam htela da bacim. Pozvala sam vašu firmu. I oni su istog dana došli i rešili moj problem

Dejan iz Zemuna: Oduševljen sam načinom na koji se firma odnosi prema nama. Sa puno uvažavanja i predanosti da nam izađu u susret

Kristina sa Zvezdare: Pozvala ih i u roku od nekoliko sati došli su i prebacili smo sve stvari u pomoćnu zgradu. Stvarno su super

Goca iz Barajeva: Preporučila Vas je moja drugarica. Kontaktirala sam Vas i moj klavir je sada u jednom novom prelepom stanu. Momci kod mene možete uvek na kafu

Milan iz Grocke: Preselio sam stvari u inostranstvu i mogu da preporučim svima vašu firmu. Sve su uradili veoma profesionalno

Danijela iz Lazarevaca: Selidba Banke je protekla sjajno, kasa, štandovi, stolovi, oprema. Mogu samo da Vas pohvalim

Goran iz Mladenovaca: Ogroman magacin od 500 kvadrata smo iselili za 2 dana Vašim kamionom. Sjajno ste obavili posao

Biljana iz Obrenovaca: Trebalo mi je odmah da prebacim Ta peć, krevete, televizor, moljca fotelju, orman. Došli su iz vaše firme Pikap-om i sa lakoćom preselili stvari

Nebojša iz Sopota: Ja sam penzioner i nisam mogao sam da prebacim stvari. Unajmio sam radnike, došli su momci i završili posao

Stefan sa Surčina: Trebalo je avionom da pošaljeme neke stvari u inostranstvo. Tražio sam pakovanje od vaše firme, oni su veoma brzo došli, ljudi hvala Vam

Pozovite