Greške tajne i saveti prilikom selidbe

Greške, tajne i saveti prilikom selidbe

 

Greške, tajne i saveti prilikom selidbe

Ako se odlučite na selidbu u bilo koje vreme, neazvisno od godišnjeg doba, dobra organizacija je pola posla. Zato Vam otkrivamo najjednostavnije savete, trikove, tajne i najčešće greške koje treba izbegavati prilikom organizacije selidbe. Ipak, selidba se može izvršiti brzo i lako, tako da Vam uštedi i vreme i novac. Greške tajne i saveti prilikom selidbe


Top 5 Saveta Za Lakše Preseljenje

1. Počnite od prostorija sa najviše stvari, idealno od kuhinje. Imajući u vidu da kuhinja ima najveći broj predmeta koje trena spakovati, najbolje je „najveću žabu prvo progutati“. To znači da ste, kada završite sa pakovanjem kuhinje, odradili najveći deo posla i tada sledi onaj lakši deo – pakovanje stvari iz ostalih prostorija.
2. Donirajte ili poklonite stvari koje ne koristite. Selidba je idealno vreme da se rešite stvari koje verovatno više nikada nećete obući ili igračaka koje deca odavno ne koriste (ili su prerasla). Zato je najbolje da sve te stvari poklonite onima kojima je pomoć neophodna, a u isto vreme eliminišete mogućnost unošenja nepotrebnih stvari u novi stambeni prostor.
3. Prilikom pakovanja, podelite stan/kuću na segmente, a zatim pristupite postepenom pakovanju.
4. Označite kutije prilikom pakovanja. Kako je organizacija pola posla, u potpunosti napunite kutije i označite ih prema prostorijama kojima priadaju. Označite sadržaj svake kutije za pojednostavljen proces raspakivanja. Koristite markere u boji i prilagodite način obeležavanja načinu na koji ćete vršiti raspakivanje.
5. Obavezno popunite sve kutije i ne ostavljajte prazan prostor. Prazan prostor je neprijatelj transporta jer ukoliko postoji, može doći do lakog pomeranja stvari u kamionu, zbog čega može doći do nastanka štete prilikom selidbe. Da se to ne bi dogodilo, popunite sve praznine papirom za pakovanje ili komadima garderobe kako biste sprečili pomeranje predmeta tokom selidbe. Prilikom zatvaranja kutija, obavezno pričvrstite trakom i gornju i donju stranu kutije.

Top 5 Saveta Za Lakše Preseljenje


Top 5 tajni za uspešnu selidbu

1. Angažujte profesionalnu agenciju za selidbe i prevoz. Na taj način ćete odabrati kompaniju koja će razumeti Vaše potrebe i zahteve, a ujedno će Vam biti obezbeđena i fizička podrška u realizaciji selidbe. Odabir Agencije za selidbe i prevoz mora biti utemeljen na poverenju, a svaka aktivnost koja je vezana za selidbe Beograd obezbeđuje i dodatne pogodnosti za klijente kako bi zadovoljstvo bilo maksimalno, a stres minimalan.
2. Pakujte se sistematski. Vodite se planom i sve prostorije u stanu će doći na red, samo ako plan poštujete. Ukoliko se pakujete sami i za to imate dovoljno vremena, odredite dnevni limit za pakovanje, a ako prepuštate sve profesionalcima, onda ste pola posla uspešno odradili.
3. Obeležavajte kutije. Obeležavanje je možda jedna od najvažnijih stvari dobre organizacije koja u velikoj meri pomaže efikasnijem unošenju kutija u novi stambeni prostor i njegovom kasnijem raspakivanju.
4. Čistite za sobom. Kako završite pakovanje u određenim delovima stana, tako za sobom očistite prostor. Na primer, kada spakujete garderobu iz ormara, ormar usisajte i prebrišite, tako ćete sebi skratiti vreme čišćenja po završetku selidbe.
5. Vodite računa o težni kutija. Teški predmeti kao i lako lomljivi predmeti moraju se pažljivo pakovati. Ograničite broj, npr. knjiga u kutiji ili lomljivih predmeta. Razlog tome jeste sprečavanje nastanka štete prilikom transporta.

Top 5 tajni za uspešnu selidbu


5 grešaka prilikom selidbe koje treba izbeći

1. Ima dovoljno vremena. Ukoliko znate da ćete se seliti u nekom narednom peiodu, prva greška od koje se kreće jeste da mislite da ima dovoljno vremena. Vreme selidbe za čas dođe a Vi tek onda shvatite da ste rešili da se pakujete sami a da nemate dovoljno kutija za pakovanje. Zato je potrebno da na vreme razmišljate o tome kako ćete i gde pakovati stvari, a posebno zaštititi one lomljive.
2. Počeli ste da se pakujete prerano/prekasno. Iako to zvuči čudno, moguće je da počnete sa pakovanjem prerano ili prekasno. Selidba je često uzbudljiva avantura te u želji da se što pre preselite možete spakovati stvari veoma rano. To i nije tako strašno osim ako Vam ne zatreba neka stvar koju ste već spakovali, pa ćete morati da raspakujete kutiju da biste do te stvari došli, a zatim je ponovo pakovati. Takođe, moguće je početi sa pakovanjem i preksano. Stalna odlaganja sporog i dosadnog zadatka kao što je pakovanje mogu uticati na kašnjenje i neadekvatnu organizaciju, što će se odraziti i na nivo tenzije koju osećate neposredno pred selidbu.
3. Niste označili kutije. Greška poput zaboravljanja obeležavanja jedne kutije kojoj sobi pripada nije dramatična, ali greška gde na kutiji sa čašama niste naznačili „lomljivo“ može Vas koštati uspomena od mame, na primer. Zato je veoma važno označavati kutije kako biste znali koja kutija šta sadrži, a samim tim ćete se i lakše organizovati prilikom raspakivanja.
4. Zanmarujete sitnice prilikom selidbe. Sitnice su najvažnije prilikom selidbe, zbog čega njima treba posvetiti posebnu pažnju prilikom pakovanja
5. Niste spakovali torbu sa osnovnim stvarima. Ovo je posao koji podrazumeva pakovanje osnovnih ličnih stvari, nešto garderobe, sredstava za ličnu higijenu, lekova i drugih stvari koje su Vam svakodnevno potrebne. Na taj način eliminisaćete mogućnost preturanja po kutijama na dan selidbe kako biste našli neku sitnicu koja Vam je, baš u momentu selidbe, neophodna.

5 grešaka prilikom selidbe koje treba izbeći


5 koraka za brzu selidbu u Beogradu

U gradu stalne gužve i stresa, selidba je teška, posebno ako treba da se preselite iz jednog u drugi kraj Beograda. Zato, da bi selidba u Beogradu bila brza i laka, a uz to jeftina i bez stresa, ovo je pet saveta koji Vam mogu olakšati selidbu:
1. Razmislite da li želite da selidbu organizujete sami ili ćete unajmiti Agenciju za selidbe i prevoz Beograd. Ukoliko želite da sve organizujete sami, naoružajte se strpljenjem i vremenom, jer će Vam trebati. Ne zaboravite da na vreme spakujete sve stvari, pravilno obeležite kutije, potražite pomoć rodbine i prijatelja i, obavezno, iznajmite kombi ili kamion. Ako sve to želite da preskočite, tada angažovanje profesionalne ekipe za selidbu i prevoz smanjuje Vaše angažovanje i pruža dovoljno vremena da se posvetite drugim stvarima.
2. Pre nego što krenete sa pakovanjem, proverite koje stvari su Vam (ne)potrebne. Otvorite svaki ormar, svaku fioku i uradite generalno čišćenje. Ako Vam je neki komad garderobe mali, ili je izašao iz mode, poklonite ga. Isto važi za generalno čišćenje ormara svih članova Vaše porodice.
3. Ako posedujete puno stvari koje su za bacanje/otpad, unajmite kompaniju za uklanjanje smeća. Na taj način ćete uštedeti vreme kada je čišćenje garaža, podruma i tavana u pitanju. Zadržite šta želite, a ostalo prepustite njima. Time ćete stvoriti sebi dovoljno vremena da se posvetite drugim stvarima, a istovrmeno nećete morati da se bavite teškim fizičkim poslom, poput izbacivanja starog ormara iz podruma. Agencija za selidbe i prevoz Beograd uz osnovni paket usluga, nudi i mogućnost uslužnog odvoženja starih stvari, šuta i otpada.
4. Izbegnite pakovanje u zadnji čas jer to može poremetiti čitav tok selidbe. Zato, postavite sebi cilj da budete potpuno spakovani dan pre selidbe jer se samo tako možete odmah usredsrediti na selidbu, kao i to da ukoliko na put krenete ranije, veće su mogućnosti da se prilikom transporta izbegnu gužve u saobraćaju.
5. Obavezno proverite da niste nešto zaboravili pošto iznesete i poslednju stvar. Uvek prođite kroz svaku sobu kako biste proverili da niste nešto zaboravili.

5 koraka za brzu selidbu u Beogradu


5 razloga zašto vam naše selidbe mogu olakšati život

Ovo su top 5 razloga zašto treba da angažujete Agenciju za selidbe i prevoz Beograd:

1. Pouzdanost i odgovornost: Agencija za selidbe i prevoz Beograd je najpouzdanija opcija jer su naši zaposleni obučeni tako da primenjuju najbolje tehnike pakovanja, utovara i prevoza kako bi se obezbedila zaštita stvari prilikom selidbe. Samim tim, odgovornost za bezbedno i uspešno preseljenje je na nama.
2. Brza selidba: Agencija za selidbe i prevoz Beograd zahvaljujući svojim logističkim aktivnostima omogućava brzo organizovanje selidbi i prevoz stvari tako da se, u pojedinim slučajevima selidba može organizovati i za samo jedan dan.
3. Efikasnost: Agencija za selidbe i prevoz Beograd će biti efikasnija u rukovanju glomaznim predmetima kao što su nameštaj ili teške kutije tokom vašeg preseljenja. Zbog težine i gabarita stvari, angažovanje agencije će će efikasnije da prenese sve stvari u kombi ili kamion, a kasnije i u vaš novi dom.
4. Bezbednost: Angažovanje kompanije za selidbe često rezultira mnogo sigurnijim procesom selidbe. Naš tim čine zaposleni sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem o tome kako da transportuju različite predmete, vrše utovar i istovar, pravilno spakuju Vaše stvari. Sve to su aktivnosti koje se preduzimaju da bi se minimizirale mogućnosti pojave štete prilikom selidbe i transporta.
5. Povoljne cene selidbe: Angažovanje Agencije za selidbu i prevoz sa sobom često nosi manje troškove, nego da to činite u sopstvenoj režiji. Da biste se odlučili za angažovanje profesionalnog tima stručnjaka, stavite na papir cenu selidbe i prevoza, prednosti i nedostatke angažovanja agencije, kao i sve troškove, prednosti i nedostatke da to radite u sopstvenoj režiji. Jeftinije je angažovati Agenciju za selidbe i prevoz Beograd, zar ne?

5 razloga zašto vam naše selidbe mogu olakšati život

 

 

Besplatna Procena Selidbe Beograd

saveti za selidbu prevoz beograd

Šta kažu korisnici
Beograd:

Jelena sa Čukarice: Mogu da pohvalim sve radnike u firmi jer su stvarno profesionalni. Iselili su moje stvari veoma pažljivo

Milica iz Novog Beograda: Zahvaljujuću vašoj firmi. Istog dana sam preselila sve stvari u moj novi stan. Hvala Vam puno

Zoran Palilula: U potrazi da moje slike koje su mi veoma važne preselim u atelje. Naišao sam na vašu firmu koja se jednostavno izdvajaju od svih ostalih. Tu nema dileme

Dragana iz Rakovice: Momci sjajni ste, svaka čast. Predložiću Vas svima kojima trebate

Petar sa Savskog Venaca: Trebalo je odmah da ispraznim stan i prebacim stvari u drugi. Pozvao sam vašu firmu. Ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Dragan iz Stari Grad: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga. Sve pohvale od mene

Mica sa Voždovaca: Moje kućne ljubimce sam preselila preko vaše firme. Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Gorica sa Vračara: Ostalo je šut i neke stare komode koje sam htela da bacim. Pozvala sam vašu firmu. I oni su istog dana došli i rešili moj problem

Dejan iz Zemuna: Oduševljen sam načinom na koji se firma odnosi prema nama. Sa puno uvažavanja i predanosti da nam izađu u susret

Kristina sa Zvezdare: Pozvala ih i u roku od nekoliko sati došli su i prebacili smo sve stvari u pomoćnu zgradu. Stvarno su super

Goca iz Barajeva: Preporučila Vas je moja drugarica. Kontaktirala sam Vas i moj klavir je sada u jednom novom prelepom stanu. Momci kod mene možete uvek na kafu

Milan iz Grocke: Preselio sam stvari u inostranstvu i mogu da preporučim svima vašu firmu. Sve su uradili veoma profesionalno

Danijela iz Lazarevaca: Selidba Banke je protekla sjajno, kasa, štandovi, stolovi, oprema. Mogu samo da Vas pohvalim

Goran iz Mladenovaca: Ogroman magacin od 500 kvadrata smo iselili za 2 dana Vašim kamionom. Sjajno ste obavili posao

Biljana iz Obrenovaca: Trebalo mi je odmah da prebacim Ta peć, krevete, televizor, moljca fotelju, orman. Došli su iz vaše firme Pikap-om i sa lakoćom preselili stvari

Nebojša iz Sopota: Ja sam penzioner i nisam mogao sam da prebacim stvari. Unajmio sam radnike, došli su momci i završili posao

Stefan sa Surčina: Trebalo je avionom da pošaljeme neke stvari u inostranstvo. Tražio sam pakovanje od vaše firme, oni su veoma brzo došli, ljudi hvala Vam

Pozovite