Selidbe Stanova Beograd

 

Selidbe stanova - stambenog prostora predstavljaju naš zaštitni znak. Beograd Srbija.Na stotine zadovoljnih mušterija širom Beograda, Srbije ali i Inostranstva  naš su najpouzdaniji oglašivač i preporuka. Gotovo po pravilu naši klijenti za svaku sledeću selidbu stana biraju ponovo nas a pored toga nas i sa zadovoljstvom preporučuju prijateljima i rodbini.

Sa iskustvom od preko 10 godina možete biti sigurni da je Vaš nameštaj u sigurnim rukama. Odnos cene i kvaliteta usluge selidbe stana naša je prednost u odnosu na konkurenciju. Predanost poslu naših radnika je nešto na čemu insistiramo. Upravo to garantuje da će Vaše stvari biti baš onakve kakve su i bile.

Po dolasku u Vaš stan stvari ćemo prvo zaštiti i osigurati kartonom i streč folijom ne bi li ostale potpuno sigurne i neoštećene. Sigurnost Vaše imovine naš je prioritet. Pored nameštaja naši radnici posebno vode računa i o unutrašnjosti stana, najčešće ivice zidova i štokova su skloni oštećenjima. Tom segmentu pridajemo veliku pažnju jer nam je najvažnije da stranke budu zadovoljne.

Ukoliko postoji potreba radimo i demontažu nameštaja koji posle montiramo u prvobitno stanje. U tu svrhu prilikom selidbe uvek imamo više radnika obučenih i iskusnih za tu vrstu posla, oni će brzo i efikasno rasklopiti i ponovo sklopiti bilo koji deo nameštaja.

Onog trenutka kada se odlučite za selidbu stana kod nas Vaše brige i razmišljanja mogu da prestanu. Bilo da se radi o prizemnoj kući ili višespratnici sa ili bez lifta možete biti spokojni da će Vaše stvari biti preseljene na lak i bezbolan način. Sve potencijalne probleme i otežavajuće okolnostime prepustite nama. Zahvaljujući iskustvu za nas nepostojanje lifta ili gabaritne stvari ne predstavljaju nikakav problem.

Za ove vrste selidbi stana u skladu sa količinom stvari na raspolaganju su nam kamionski i kombi prevoz. Unutrašnjost vozila je uvek čista i u potpunosti tapacirana. Naravno procena usluge je potpuno besplatna, u Vama odgovarajuće vreme će Vas posetiti naš kolega.
 • Selidbe Novi Beograd Blokovi Bežanijska Kosa

  Selidbe Novi Beograd Blokovi Bežanijska Kosa

  Selidbe stanova, stambenih prostora u opštini Novi Beograd lokacija Blokovi i Bežanijska Kosa. Pogledajte kako je protekla selidba danas u par slika.

  Pročitajte »


 • Selidbe Stana Kamionom Obrenovac

  Selidbe Stana Kamionom Obrenovac

  Kompletna selidbe jednog stana kamionom u Obrenovacu. Pogledajte u par slika kako je sve to izgledalo danas.

  Pročitajte »


 • Pakovanje i Komplet Selidba Stana

  Pakovanje i Komplet Selidba Stana

  Komplet Selidba Stana u Beogradu sa pažljivim pakovanjem svih predmeta od lomljenja u puc puc folije i kartonske kutije. Pozovite nas i zakažite selidbu.

  Pročitajte »


 • Povoljno Selidbe Stanova Beograd

  Povoljno Selidbe Stanova Beograd

  Povoljno nudimo uslugu kompletne selidbe svi vrsta i spratnosti stanova u Beogradu. Naš kamion, naše osoblje, na Vama je samo da se opustite i prepustite ovaj neugodan zadatak profesionalcima. Pozovite nas.

  Pročitajte »


 • Selidbe Kamionom Voždovac

  Selidbe Kamionom Voždovac

  Selidbe svih vrsta komplet stanova našim ljudima i kamionom veoma profesionalno, odgovorno i brzo na lokaciji Voždovac. Proverite zašto smo jednostavno najbolji u gradu.

  Pročitajte »


 • Selidbe Stana Kamionom Novi Beograd

  Selidbe Stana Kamionom Novi Beograd

  Sve vrste profesionalne selidbe stanova na Novom Beogradu. Jeftino, brzo i pouydano rešite ovaj neugodan problem. Pozovite nas, mi smo tu zbog Vas. Naš Kamion, naši radnici.

  Pročitajte »


 • Selidba Stana Kamionom Zemun Beograd

  Selidba Stana Kamionom Zemun Beograd

  Kompletna selidba Vašeg stana našim kamionom i našim radnicima u Beogradskoj opštini Zemun. Ukažite nam poverenje i uverite se u kvalitet naših usluga.

  Pročitajte »


 • Seldbe Stanova Kamionom Novi Beograd

  Seldbe Stanova Kamionom Novi Beograd

  Profesionalna firma za selidbe stanova na Novom Beogradu, naš kamion i naši radnici izvršiće ovaj zadatak umesto Vas, pozovite nas i zakažite selidbu.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Vidikovac

  Selidba Stanova Kamionom Vidikovac

  Kompletna Selidba Stanova Kamionom Vidikovac. Veoma povoljno, profesionalno i brzo. Na Vama je da nas pozovete i zakažete selidbu.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Palilula

  Selidba Stanova Kamionom Palilula

  Bilo da je na prvom ili desetom spratu u zgradi sa liftom ili bez lifta, naša firma nudi uslugu kompletne selidbe stana našim kamionom i profesionalnim timom uigranih radnika na terotiriji celog Beograda i Srbije. Pogledajte u par slika kako je sve to danas izgledalo u opštini Palilula.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Zvezdara

  Selidba Stanova Kamionom Zvezdara

  Profesionalan tim radnika sa kamionima ili kombijem izvršiće zadatak kompletne selidbe Vašeg stana sa svim Vašim stvarima, stolovima, ormarima, policama, krevetima. Pogledajte kako je to sve danas izgledalo na Zvezdari.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Zemun

  Selidba Stanova Kamionom Zemun

  Selidba Vašeg stanova kamionom na lokaciji Zemun, budite i Vi deo ogromnog broja zadoviljnih klijenata širom Beograda i Srbije. Pozovite nas i ukažite nam poverenje.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Vračar

  Selidba Stanova Kamionom Vračar

  I po snegu i po hladnom vremenu naša firma neumorno radi na teritoriji celog Beograda. Pogledajte kako smo preselili jedan stan na Vračaru našim kamionom po minusu. 

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Kamionom Novi Beograd

  Selidba Stanova Kamionom Novi Beograd

  Kompletna Selidba Stanova Kamionom na lokaciji Novi Beograd, brzo, povoljno, efikasno i pouzdano. Ukažite nam poverenje.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Beograd

  Selidba Stanova Beograd

  Brzo, efikasni i pre svega pouzdano vršimo uslugu Kompletne Selidbe Vašeg Stana na teritoriji Beograda. Pozovite nas i ukažite nam poverenje.

  Pročitajte »


 • Selidbe Stanova Najjeftinije Beograd

  Selidbe Stanova Najjeftinije Beograd

  Najjeftinija selidba stanova u Beogradu. Naša firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo i uigran i profesionalan tim radnika koji su tu da izvrše svaki zadati zadatak kada je u pitanju selidba. Ukažite nam poverenje i budite još jedan u velikom nizu zadovoljnih klijenata.

  Pročitajte »


 • Selidbe Stana Zvezdara

  Selidbe Stana Zvezdara

  Firma Selidbe Beograd Prevoz ima dugogodišnje iskustvo i svim vrstama selidbi na teritoriji opštine Beograd. Veoma smo brzi, jeftini, pouzdani. Na Vama je da nas pozovete i zakažete selidbu, sve ostalo prepustite profesionalcima. Proverite zašto smo jednostavno najbolji u gradu. Pogledajte u...

  Pročitajte »


 • Selidbe Stana Kamionom Rakovica

  Selidbe Stana Kamionom Rakovica

  Vaš stan se nalazi u Rakovici, jednom od najlepših lokacija za život, ali ipak Vam je potrebna selidba. Mi smo iskusna firma sa dugogodišnjim iskustvom u svim vrstama selidbi, naš kamion, naši radnici. Ukažite nam poverenje i uvidećete zašto smo najbolji.

  Pročitajte »


 • Selidba Stanova Beograd Povoljno

  Selidba Stanova Beograd Povoljno

  Firma Selidbe Beograd Prevoz je specijalizovana firma za kompletne selidbe stanova u Beogradi veoma povoljno, brzo, efikasno i pre svega pouzdano. Budite i vi jedan od milion zadovoljnih klijenata.

  Pročitajte »


 • Selidbe Stana Kamionom Zvezdara Povoljno

  Selidbe Stana Kamionom Zvezdara Povoljno

  Agencija za Selidbe Stanova u Beogradu vrši uslugu kompletne selidbe našim kamionom i profesionalnim radnicima koji će ovaj neugodan zadatak rešiti umesto Vas. Veoma povoljno, odgovorno i profesionalno. Pogledajte u par slika danas lokacija Zvezdara Beograd.

  Pročitajte »

 

Besplatna Procena Selidbe Beograd

saveti za selidbu prevoz beograd

 

Šta kažu korisnici
Beograd:

Jelena sa Čukarice: Mogu da pohvalim sve radnike u firmi selidbe Beograd jer su stvarno profesionalni i iselili su moje stvari veoma pažljivo

Milica iz Novog Beograda: Zahvaljujuću firmi selidbe Beograd istog dana sam preselila sve stvari u moj novi stan, hvala Vam puno

Zoran Palilula: U potrazi da moje slike koje su mi veoma važne preselim u atelje naišao sam na firmi selidbe Beograd koja se jednostavno izdvajaju od svih ostalih, tu nema dileme

Dragana iz Rakovice: Momci sjajni ste, svaka čast, predložiću Vas svima kojima trebate

Petar sa Savskog Venaca: Trebalo je odmah da ispraznim stan i prebacim stvari u drugi, pozvao sam firmu selidbe Beograd, ja ljudi ne znam šta bi radio sada da ne postojite, Hvala Vam

Dragan iz Stari Grad: Retko gde može da se nađe prava profesionalnost u našoj zemlji i naravno usluga, sve pohvale od mene

Mica sa Voždovaca: Moje kućne ljubimce sam preselila preko firmi selidbe Beograd, Mogu samo da Vam poželim sve najbolje i Hvala Vam Puno

Gorica sa Vračara: Ostalo je šut i neke stare komode koje sam htela da bacim, pozvala sam firmu selidbe Beograd, i oni su istog dana došli i rešili moj problem

Dejan iz Zemuna: Oduševljen sam načinom na koji se firma selidbe Beograd odnosi prema nama, sa puno uvažavanja i predanosti da nam izađu u susret

Kristina sa Zvezdare: Pozvala ih i u roku od nekoliko sati došli su i prebacili smo sve stvari u pomoćnu zgradu, stvarno su super

Goca iz Barajeva: Preporučila Vas je moja drugarica, kontaktirala sam Vas i moj klavir je sada u jednom novom prelepom stanu, momci kod mene možete uvek na kafu

Milan iz Grocke: Preselio sam stvari u inostranstvu i mogu da preporučim svima firmu selidbe Beograd, sve su uradili veoma profesionalno

Danijela iz Lazarevaca: Selidba Banke je protekla sjajno, kasa, štandovi, stolovi, oprema, mogu samo da Vas pohvalim

Goran iz Mladenovaca: Ogroman magacin od 500 kvadrata smo iselili za 2 dana Vašim kamionom, sjajno ste obavili posao

Biljana iz Obrenovaca: Trebalo mi je odmah da prebacim Ta peć, krevete, televizor, moljca fotelju, orman, došli su iz firme selidbe Beograd Pikap-om i sa lakoćom preselili stvari

Nebojša iz Sopota: Ja sam penzioner i nisam mogao sam da prebacim stvari, unajmio sam radnike, došli su momci i završili posao

Stefan sa Surčina: Trebalo je avionom da pošaljeme neke stvari u inostranstvo, tražio sam pakovanje od firme selidbe Beograd, oni su veoma brzo došli, ljudi hvala Vam